Telefonia fixa per a empreses

Quins beneficis m’ofereix la Telefonia fixa de VozTelecom?

Trucades il·limitades

Truca tot el que vulguis a fixos i mòbils nacionals i internacionals d’Europa zona 1, sense preocupacions ni sorpreses en la factura. 

Extensió de la centraleta

Tots els llocs fixos són extensions de la centraleta que disposen d’un número curt i bústia de veu, així com l’aplicació d’usuari My Centrex pera a  la gestió de l’extensió.

Convergència fix-mòbil

Si disposes d’un lloc fix i una línia mòbil pots compartir el número d’extensió i disposar d’una bústia de veu única gràcies a la convergència fix-mòbil. A més, rebràs les trucades de forma simultània en el fix i en el mòbil.

Sense inversió en telèfons

Centrex Negocis inclou telèfons professionals d’altes prestacions en lloguer, sempre actualitzats i sense necessitat d’inversió inicial. A més, disposen de suport professional 24×7 i garantia de substitució.

Telèfons Panasonic

El servei Centrex Negocis incorpora l’última tecnologia a la teva empresa amb telèfons professionals Panasonic, solució líder en el sector. Adaptable al teu entorn de treball amb telèfons de sobretaula i sense fils d’altes prestacions i de fàcil instal·lació, sense necessitat de cables addicionals.

Telèfon sobretaula Panasonic

KX-TPA68

Telèfon sense fils Panasonic

KX-TPA60

Telèfon sobretaula Panasonic

KX-HDV130

Telèfon sobretaula Panasonic

KX-HDV230

I a més… Gaudeix de les nostres aplicacions d’usuari!

My Centrex

L’aplicació My Centrex et permet gestionar la teva extensió en qualsevol moment i lloc, accedir als registres de trucades i a l’agenda de contactes, configurar desviaments sobre l’extensió, monitorar l’estat de la resta d’usuaris de la centraleta, i molt més!

Softphone

Amb l’aplicació Softphone pots rebre i realitzar trucades VoIP en qualsevol moment i lloc a través d’Internet i del teu ordinador PC/Mac utilitzant les trucades il·limitades incloses en el teu lloc fix. Ideal per a escenaris de mobilitat o teletreball.

Mòbil App

L’aplicació Mòbil App permet integrar el servei de telefonia fixa de VozTelecom de l’empresa en el mòbil de l’empleat, permetent-li realitzar trucades GSM sense cost addicional per a ell i sense necessitat de canviar d’operador ni contractar una SIM de VozTelecom

Solucions per a la teva empresa i sector

Sector immobiliari

T’oferim solucions de comunicació que inclouen funcionalitats específiques per a adquirir i vendre més pisos, fent més eficient el teu negoci i impulsant la teva activitat de manera fàcil, àgil i ràpida.

Sector gestories i assessoria

Gràcies a la integració de la telefonia de VozTelecom amb els principals CRM o aplicacions de negoci, podràs no només millorar l’atenció al client sinó que també el seguiment comercial i les vendes.

Sector automòbil

Les aplicacions de VozTelecom et permeten oferir una imatge de serietat i confiança i realitzar un millor seguiment comercial gràcies a l’aplicació Work Analytics així com per la integració en el CRM o Gmail.