VozTelecom, l'operador de comunicacions només per a empreses

VozTelecom, filial de la britànica Gamma Communications a Espanya, és un operador de comunicacions especialitzat només en empreses amb milers de clients en tot el territori, a més de líders en el sector de la telefonia al núvol per a pimes. Des del seu naixement al 2003, ha liderat la migració dels sistemes de telefonia i comunicacions cap al “cloud” al nostre país, oferint els seus serveis a través d’un canal de distribució especialitzat i present en tot el territori nacional.

Els serveis en el núvol de la companyia premiats internacionalment ofereixen als clients una reducció important dels costos en comunicacions, eliminen de manera significativa les inversions en tecnologia i compten amb un excel·lent servei d’atenció al client i suport post venda professional.

La missió

La missió de VozTelecom és ser el proveïdor de serveis TIC al núvol líder per a la petita i mitjana empresa, proporcionant les eines que les ajudin a ser més eficients i competitives. Oferim solucions innovadores adaptades completament a les necessitats de cada empresa i sector i caracteritzades per la seva qualitat i excel·lència. A més, disposem d’un canal de distribució especialitzat que proporciona als nostres clients una atenció ràpida, personalitzada i de proximitat.

Els valors corporatius

A VozTelecom som conscients que el nostre principal actiu són les persones que el formen: clients, distribuïdors i empleats. Així la companyia té com un dels seus principals objectius aconseguir que els nostres clients estiguin plenament satisfets, tant en qualitat com en atenció, que el nostre canal de distribució se sentin una part activa i important del gran projecte que és VozTelecom, i que els empleats gaudeixin amb el seu treball i es desenvolupin professionalment.

El portafoli de serveis de comunicacions en el núvol per a empreses més premiat d'Europa