Internet Fibra 100Mb i 600Mb

Quins beneficis m’ofereix la Fibra de VozTelecom?

Màxima velocitat per al teu negoci

Gaudeix de Fibra òptica simètrica de fins a 600Mb de pujada i de baixada, que et permetrà connectar a tots els teus empleats i dispositius amb una connexió professional d’extrem a extrem que et garanteix la màxima qualitat i velocitat en la connexió.

Connexió Wi-Fi de qualitat

Inclou router d’última generació Wi-Fi 5GHz de doble banda que et permet navegar a major velocitat amb menys saturació.

Trucades il·limitades

Els nostres accessos de Fibra inclouen una línia fixa analògica addicional amb trucades il·limitades a fixos i 60 minuts a mòbils nacionals (manteniment de línia inclòs). A més, el client pot utilitzar aquesta línia per fer i rebre trucades utilitzant un telèfon fix analògic o bé com a línia de fax (telèfon no inclòs).

Modalitats Fibra

Escull la modalitat que millor s’adapta  a les teves necessitats i a les de la teva empresa.

Fibra simètrica 

100Mb

Fibra simètrica 

600Mb

Solucions per a la teva empresa i sector

Sector immobiliari

T’oferim solucions de comunicació que inclouen funcionalitats específiques per a adquirir i vendre més pisos, fent més eficient el teu negoci i impulsant la teva activitat de manera fàcil, àgil i ràpida.

Sector gestories i assessoria

Gràcies a la integració de la telefonia de VozTelecom amb els principals CRM o aplicacions de negoci, podràs no només millorar l’atenció al client sinó que també el seguiment comercial i les vendes.

Sector automòbil

Les aplicacions de VozTelecom et permeten oferir una imatge de serietat i confiança i realitzar un millor seguiment comercial gràcies a l’aplicació Work Analytics així com per la integració en el CRM o Gmail.