FaxtoMail per a empreses

Quins beneficis m’ofereix el servei FaxtoMail de VozTelecom?

Envia i rep faxos per email

El servei FaxtoMail permet la recepció i l’enviament il·limitat de faxos a través del correu electrònic sense cost addicional. A més, podràs utilitzar la numeració inclosa a Centrex Negocis o bé portar la teva numeració sense cost ni límit.

Menys despeses

Pots sol·licitar tants FaxtoMail com necessitis, prescindint així del fax analògic i eliminant les despeses innecessàries en consumibles, paper i consum elèctric. A més, tampoc és necessari mantenir cap línia telefònica addicional.

Més mobilitat

Gràcies al servei FaxtoMail podràs enviar i rebre faxos des de qualsevol lloc amb accés a Internet i en qualsevol moment. Servei idoni en escenaris de teletreball i mobilitat.

Eficàcia i digitalització

Oblida’t del paper i gaudeix d’un servei totalment online. Amb el servei FaxtoMail,  la recepció dels faxos serà molt més eficaç, sense pèrdues de documents ni haver de mantenir arxius en paper.

Solucions per a la teva empresa i sector

Sector immobiliari

T’oferim solucions de comunicació que inclouen funcionalitats específiques per a adquirir i vendre més pisos, fent més eficient el teu negoci i impulsant la teva activitat de manera fàcil, àgil i ràpida.

Sector gestories i assessoria

Gràcies a la integració de la telefonia de VozTelecom amb els principals CRM o aplicacions de negoci, podràs no només millorar l’atenció al client sinó que també el seguiment comercial i les vendes.

Sector automòbil

Les aplicacions de VozTelecom et permeten oferir una imatge de serietat i confiança i realitzar un millor seguiment comercial gràcies a l’aplicació Work Analytics així com per la integració en el CRM o Gmail.