Més estalvi
Més flexibilitat
Mobilitat dels empleats
Millora el teu negoci
Tranquil·litat i confiança

Més estalvi

Elimina les despeses de manteniment i d’actualització gràcies a la nostra centraleta al núvol Centres Negocis.  Ens encarreguem de proporcionar-te de manera gratuïta l’última tecnologia, les millors funcionalitats i la contractació del servei és SENSE INVERSIÓ. A més, tots els llocs inclouen trucades il·limitades nacionals i internacionals d’Europa (zona 1).

Flexibilitat i escalabilitat

Els nostres serveis estan dissenyats per a empreses de totes les mides, des de tres llocs i sense límit de creixement. A més, els serveis de VozTelecom s’adapten a les necessitats de la companyia en cada moment, permetent augmentar o disminuir la seva dimensió, sense que això impliqui sobrecostos innecessaris.

Mobilitat dels empleats

El mòbil de l’usuari és una extensió més de la centraleta amb funcionalitats que permeten gestionar la trucada en qualsevol moment i lloc. Així, un treballador que es trobi fora de l’oficina, podrà atendre les trucades del seu telèfon fix des del mòbil o fins i tot des de l’ordinador amb l’aplicació Work Start que permet trucar i rebre trucades des de Gmail.

Millora el teu negoci

Amb Centrex Negocis gaudiràs d’una solució professional, d’altes prestacions i màxima qualitat que resoldrà totes les necessitats de comunicacions de la teva empresa. A més, Centrex Negocis s’integra amb el lloc de treball de l’usuari per a afavorir la seva activitat diària i millorar l’atenció telefònica prestada.

Tranquil·litat i confiança

Som un operador especialitzat en pimes, sabem entendre les teves necessitats i t’oferim un servei professional que s’adapta a les teves necessitats i les del teu negoci. Som a prop teu i disposem d’un departament d’atenció al client professional, amb personal propi especialitzat que estarà sempre a la teva disposició.

Innovació

VozTelecom va ser la primera empresa a oferir a Espanya el servei de centraleta al núvol el 2005 i ha estat reconeguda amb diversos premis des de llavors, com per exemple, el premi a la Companyia Emprenedora 2018 en comunicacions al núvol de Frost & Sullivan.  Més informació.