Avís legal

  1. Informació legal.

Les presents disposicions regulen l’ús de les següents webs que VOZTELECOM posa a la disposició dels seus usuaris:

 

http://www.voztele.com

http://www.voztelecom.cat

http://blog.voztele.com

http://blog.videoconferencia.net

https://soporte.oigaa.com

 

Per a comunicar-se amb VOZTELECOM pot dirigir-se al telèfon que consta a la pàgina web i mitjançant el correu electrònic o  el formulari de contacte que figuren en l’apartat Contacte d’aquesta: https://www.voztele.com/contacto-voztelecom/

VOZTELECOM OIGAA360 S.A., d’ara endavant VOZTELECOM, té el seu domicili social situat en el c/ Artesans, 10 – Parc Tecnològic del Vallès, 08290 – Cerdanyola del Vallés – Barcelona. Té el C.I.F. número A-63102149 i es troba inscrita en Registre Mercantil de Barcelona, en el tom 35301, Foli 0205, Full B262926.

VOZTELECOM OIGAA360 S.A. està inscrita en el registre d’operadors de xarxes i serveis de comunicacions electròniques de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència accessible a https://www.cnmc.es/contacto i en el registre de franquiciadors del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat accessible a https://sede.micinn.gob.es/solicitudfranquiciadores/.

L’accés a la web és gratuït, els serveis que presta VOZTELECOM amb caràcter general, tenen el preu que s’indiqui en la corresponent oferta comercial estipulada en cada cas amb el client. Tots els preus que s’informen en les nostres webs són sense IVA.

VOZTELECOM disposa d’un reglament intern de conducta en matèries relacionades amb el mercat de valors que està publicat en l’apartat de la web destinat a inversors i accionistes. La utilització de la Web atribueix la condició d’usuari de la Web (d’ara endavant ‘Usuari’) i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei de la Web té una durada limitada al moment en el qual l’Usuari es trobi connectat a aquesta.

 

  1. Drets de Propietat intel·lectual i industrial

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de VOZTELECOM OIGAA360 S.A. o tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés a la Web atribueixi cap dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Tots els continguts de la web, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant els ‘Continguts’), són propietat intel·lectual de VOZTELECOM o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la Web.

 

  1. Condicions d’ús de la Web

3.A.- Sobre l’Ús: L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte de la Web en conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari respondrà enfront de VOZTELECOM o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudici que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l’ús de la Web amb finalitats lesius de béns o interessos de VOZTELECOM o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinària) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de VOZTELECOM o de tercers.

3.B.- Sobre els Continguts: L’Usuari es compromet a utilitzar els Continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que si escau, poguessin ser aplicables en conformitat amb el que es disposa en l’apartat 1.

D’acord amb la legislació vigent, l’Usuari haurà d’abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, extreure i/o reutilitzar la totalitat o una part substancial dels continguts integrants de la web excepte en els casos autoritzats per la llei o expressament consentits per VOZTELECOM o per qui ostenti la titularitat dels drets d’explotació si s’escau.

 

  1. Exclusió de responsabilitat

4.A.- Sobre la Informació: L’accés a la Web no implica de cap manera l’obligació per part de VOZTELECOM de comprovar la veracitat, exactitud, adequació, idoneïtat, exhaustivitat i actualitat de les dades subministrades a través d’aquesta. Els continguts d’aquesta pàgina són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació de cap servei d’assessorament de cap mena.

VOZTELECOM no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada en la Web ni dels danys i perjudicis produïts en l’Usuari o tercers amb motiu d’actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda en la Web.

4.B.- Dels serveis: L’accés a la Web no implica l’obligació per part de VOZTELECOM de controlar l’absència de virus o qualsevol altre programa o sistema nociu. Corresponent a l’Usuari la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

4.C.- De la disponibilitat de la Web: L’accés a la Web requereix serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions, la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament de les quals no correspon a VOZTELECOM. Per tant, els serveis proveïts a través de la Web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles per als Usuaris. 

VOZTELECOM no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol mena produïts a l’Usuari a causa de fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la Web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

 

  1. Política de Privacitat

VOZTELECOM l’informa de la seva política de privacitat amb la finalitat que els usuaris de la web puguin decidir de manera expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a VOZTELECOM dades personals.

Si VOZTELECOM disposa per a determinats serveis d’alguna previsió específica en matèria de privacitat seran aplicable les condicions específiques de les quals Vostè tindrà oportunitat de prendre coneixement en contractar-los. En tot cas, prevaldrà l’aplicació d’aquelles condicions específiques per a cada servei. Pot accedir a la Política de Privacitat general de VOZTELECOM aquí.

Així mateix, pot accedir-se en a la Política de Cookies aquí.

 

  1. Xarxes Socials

Posem en el seu coneixement que estem presents en les Xarxes Socials. El tractament de les dades que es realitzi de les persones que es facin seguidores (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les Xarxes Socials) de les pàgines oficials que VOZTELECOM posi a la disposició dels usuaris, es regirà per aquest apartat, així com per aquelles Condicions d’ús, polítiques de privacitat i altres normatives d’accés, ús i similars que pertanyin a la xarxa social que correspongui, de les quals l’usuari de les Xarxes Socials, ja haurà acceptat. L’empresa informa que tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social que correspongui, informar-lo d’activitats productes o serveis de l’empresa i de les seves empreses vinculades a la nostra activitat, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials puguin permetre.

 

  1. Legislació aplicable

El present Avís Legal i les seves conseqüències es regiran en tot cas per la legislació espanyola que estigui en vigor a cada moment.

 

© VOZTELECOM és una marca registrada de VOZTELECOM OIGAA360 S.A. – 01/03/2020